Deze website is in opbouw, onze excuses voor het ongemak. Kom regelmatig terug voor updates!

Mathiz en zijn collega's als gasten op uw evenement of feest? 

Wil jij een optreden van Mathiz op het podium van je dienstencentrum, woon- en zorgcentrum, schlager-parade, bal, op je wijkbarbecue, verjaardagsfeest of tuinfeest?

 

Of ben je op zoek naar een verrassingsgast of een avondvullende showrevue voor je vereniging of privé- of bedrijfsfeest? Boek Mathiz & onze revue artiesten aan een betaalbare prijs, haalbaar voor ieders budget! Graag bespreken we, samen met u, wat de best passende formule is. 

 

Ben je zaaleigenaar? Organisator? Horecauitbater? Boek je meerdere optredens over een kalenderjaar? Dan geven we je graag een prijskorting voor geplaatste boekingen.​ Aarzel dus zeker niet om met ons contact op te nemen voor alle vrijblijvende informatie. We helpen u graag!

Een duidelijke open communicatie, geen verrassingen of verborgen kosten, daar houden we van! Daarom kan u hieronder alvast de tarieven voor 2022 terug vinden! Vragen? Aarzel niet! Stuur ons vrijblijvend uw vraag via gunter[at]thetalentstore.be of 0497 103269!

Wat? Prijs
Mathiz - "Live on tape" - 1 x 30min. € 250
Mathiz - "Live on tape" - 1 x 40min. € 275
Mathiz - "Live on tape" - 2 x 30min. € 290
Mathiz - "Live on tape" - 2 x 40min. € 390
Mathiz - "Onderweg naar Kerstmis" - 2 x 35min. € 300
Revue - Mathiz & 1 travestie/showqueen - 2 x 35min. € 450
Revue - Mathiz & 2 travesties/showqueens - 2 x 45min. € 650
Wat? Prijs
Revue - Mathiz, 2 travesties/showqueen, 2 dansers € 975
Revue - Mathiz, 3 travesties/showqueen, 2 dansers € 1175
+ Extra dansers (per danser) € 155
+ Extra travestie/showqueen € 200
+ Luc Caals (Special Guest) € 750 + 6% BTW
+ Special Guest naar keuze op aanvraag
Showtime! 2023 (vanaf 10 oktober '23) op aanvraag

Goed om weten: * Al onze prijzen zijn vrij van btw door de speciale regeling voor kleine ondernemingen. Tenzij anders vermeld. * Verplaatsing 0,30 p/km. * Geluid is inbegrepen voor kleinere locaties tot max 120 personen. (Uitsluitend bestemd voor het optreden van Mathiz of bij ons geboekte acts.) * Extra belichting is niet voorzien. * Voor grotere evenementen of locaties kunnen we voor u geluid en basis (wit)licht voorzien aan meerprijs van € 350, inclusief technieker, opbouwen en afbreken. Dit zal tijdig en volgens onze afspraken gebeuren. Achtergrond muziek kan worden afgespeeld door de geluidsman voor de show, tijdens de pauze en na de show tot een afgesproken einduur. Uiteraard zijn goed werkende stopcontacten nodig en vereist om onze apparatuur op een veilige manier aan te sluiten. * Afhankelijk van de formule die u verkiest, zullen we met een maximum  van 5 personen aanwezig zijn. * Een podium is fijn voor de zichtbaarheid van het publiek, maar is voor ons geen verplichting. We maken gebruik van wat er voor handen is. * Kiest u voor een formule met "Showqueens", dan is een afgesloten/verwarmde ruimte vlak naast of achter het podium vereist voor vlotte kostuumwissels. Heeft u twijfels of vragen: Contacteer ons!

Maak jouw eigen website met JouwWeb